Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε για οποιοδήποτε λόγο αρκεί να επιστραφεί μέσα σε 14 ημέρες από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας.
Για προϊόντα με έκπτωση άνω των 50% ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210-3638467.


Για την πραγματοποίηση της επιστροφής απαραίτητο είναι το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και την απόδειξη της παραγγελίας ή τιμολόγιο.

Οι επιστροφές γίνονται ΜΟΝΟ κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα πωλήσεων μας, για την έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων από το courier που συνεργαζόμαστε. Επιστροφές ΧΩΡΙΣ να έχουμε ενημερωθεί δεν θα γίνονται δεκτές.

1. Επιστροφή Χρημάτων
Επιστροφή χρημάτων ΔΕΝ γίνετε σε προϊόντα σε προσφορά 40% και άνω.
Επιστροφή χρημάτων ΔΕΝ γίνετε σε περιοδο εκπτωσεων.

Τα χρήματα που επιστρέφονται είναι η αξία του προϊόντος χωρίς τα μεταφορικά και τα έξοδα αντικαταβολής.
Στην περίπτωση που η αρχική αγορά ξεπερνούσε τα 50€ και συνεπώς δεν υπήρχε χρέωση μεταφορικών αλλά μετά την επιστροφή τα προϊόντα που δεν επεστράφησαν δεν ξεπερνούν πλέον τα 50€ τότε θα χρεώνονται 4€ για τα μεταφορικά τα οποία θα αφαιρούνται από το τελικό ποσό επιστροφής. 


2. Αλλαγές
Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής είναι δωρεάν για την πρώτη αλλαγή. Για περεταίρω επιστροφές πέραν της πρώτης που σχετίζονται με την ίδια παραγγελία θα υπάρχει επιβάρυνση των εξόδων αποστολής 8€.

Για παραπάνω πληροφορίες ή ενημέρωση μας στείλτε μας email στο info@lycabette.gr ή καλέστε μας στο 2103645496 για να σας εξυπηρετήσει το τμήμα πωλήσεων μας.
Ωράριο καταστήματος : Δευτέρα - Τετάρτη 10:00 - 18:30 / Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 10:00 - 20:30 και Σάββατο 10:00 - 16:00.